LJUDISOLERAT BÅS

| KLAR-FÖR-ANVÄNDNING LJUDISOLERAT BÅS

ProCab är en enkel och snabb lösning när du behöver ett ljudisolerat arbetsbås för alla typer av produktionsanläggningar. Den är perfekt lämpad som ett kontor, ett kontrollrum, ett utrymme för arbetsledningen eller som ett renrum.

ProCab Ljudisolerat bås är en innovation som skyddar människor och maskiner från damm, värme och framför allt från buller. Upp till 27 dB(A) ljudreduktion har uppnåtts i en bullermätning. Vår ljudisolerat bås är specifikt utformat för att förbättra personalens säkerhet och välbefinnande, den ger nya möjligheter i lokalplaneringen och hämtar arbetsledningen närmare produktionsplatsen.

Standardmodellerna av ljudisolerat bås levereras med inkluderad mekanisk luftkonditionering, integrerad belysning och elektriska anslutningar.

| LUFTKONDITIONERING

Mekanisk luftkonditionering håller temperaturen konstant, oavsett temperaturen utanför och erbjuder ett bekvämt arbetsutrymme.

| ELEKTRISKA ANSLUTNINGAR

ProCab ljudisolerat bås är utrustade med elektriska anslutningar. Anslut verktygen och du är redo att arbeta.

| TILLÄGGSUTRUSTNING

För att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder, erbjuder vi ett brett utbud av tilläggsverktyg på begäran. Till exempel verktygstavlor, arbetsbord och hörnskydd är enkla att lägga till under produktionen eller i efterhand.

KOLLEKTION

PROCAB - MINI

Storlek: 2,75 x 2 m

Färg: White 9010, Light Grey 7040, Dark Grey 7024

Innehåller: electrical connections, integrated lighting, mechanical air conditioning

PROCAB - MEDIUM

Storlek: 4 x 2 m

Färg: White 9010, Light Grey 7040, Dark Grey 7024

Innehåller: electrical connections, integrated lighting, mechanical air conditioning

PROCAB - CUSTOM

Du kan också anpassa ProCab ljudisolerat bås med önskade mått, färger (RAL), IT-anslutningar eller så kan du berätta oss vad du behöver. Vi hör gärna dina krav och önskemål!

FÖRDELAR

Lätt att flytta med gaffeltruck.
Upp till 27 dB(A) ljudreduktion.
Mekanisk luftkonditionering – värme och kyla.
Möjlig att anpassa efter behov.
Ljudisolerat bås är utrustade med elektriska anslutningar.
Rulla till toppen