| MISTÄ KAIKKI ALKOI

Yritys ProCabin takana on Pohjanmaan Rakennuspelti Oy (PRP), joka sijaitsee Seinäjoella Suomessa. Erikoisosaamistamme ovat ohutlevytuotteet, julkisivut, sopimusvalmistus ja ProCab.

Olemme olleet alalla yli 35 vuotta ja sen aikana päässeet työskentelemään kaikenlaisten yritysten kanssa, yksityishenkilöistä Suomen suurimpiin yrityksiin. PRP on osa pohjoismaista perheyrityskonsernia Duuri Group Oy:tä, joka keskittyy rakentamiseen.

Kehitämme ja innovoimme jatkuvasti uusia tuotteita, jotka palvelevat asiakkaidemme haasteita. PRP yksi suurimmista asiakkaista tarvitsi vuonna 2017 äänieristetyn kopin teollisuuslaitteille, jonka seurauksena syntyi ProCab.

| MODUULIELMENTTIEN KEHITTÄMINEN

Teollisuuskoneiden ja tilojen äänieristäminen ei ollut helppo tehtävä. Toteutimme suunnitelmat ääneneristyksen osalta yhteistyössä suomalaisen akustiikan asiantuntijan kanssa. 

Käytännössä kyseessä on suoja, joka rakennetaan koneen ja laitteiden ympärille 14 mm paksuisista teräspintaisista älymoduleista. Seinämistä voi rakentaa sen kokoisen ja mallisen suojan kuin koneet ja tilat vaativat.

| TARPEEN TUNNISTAMINEN MUUTTUVASSA TEOLLISUUSYMPÄRISTÖSSÄ JA TYÖKULTTUURISSA

Pian ensimmäisen konesuojan valmistumisen jälkeen äänieristysratkaisujen tarve alkoi tulla yhä selvemmäksi teollisuusympäristössä. Nykyään ihmiset ovat tietoisia melualtistumisen vaaroista työpaikalla ja ymmärtävät hiljaisemman työympäristön edut – hyvinvointi ja tuottavuus kulkevat usein käsi kädessä!

ProCab ei ollut vain kertaluonteinen onnistuminen, vaan se oli erittäin tarpeellinen koko teollisuudenalalle.

| PROCABIN MAHDOLLISUUKSIEN TUTKIMINEN

Siitä lähtien, kun ProCab aloitettiin, uusia innovatiivisia ideoita on toteutettu jatkuvasti. Tähän mennessä ProCab on toiminut muun muassa teollisena toimistona, ohjaamona, elintarviketeollisuuden puhdastilana ja tulitöiden työskentelytilana. Meille ideoiden lista on loputon, ja asiakkaidemme kuunteleminen on suurin inspiraation lähteemme!

Haluatko kertoa meille oman ideasi?

Scroll to Top