PROCAB-TEOLLISUUSSUOJAT
USEAAN ERI KÄYTTÖTARKOITUKSEEN

ProCab on kehitetty yhteistyössä PRP:n ja akustiikka-asiantuntija Denis Siposen kanssa.
Melusuojalla saavutetaan tuotantolaitoksen 18-20 desibelin pudotus.
Ihmiskorva kokee tämän suuruisen melutason laskun neljä kertaa hiljaisempana,
joten suojan merkitys on ratkaiseva työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen kannalta.

Äänieristyselementit koneen suojaksi alentamaan melutasoa. Samalla myös tilojen siisteyden ja järjestyksen ylläpito helpottuu.

Äänieristetty, ilmastoitu tila työpisteen suojaksi tai vaikkapa toimistoksi.

Modulielementit moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin, esimerkkinä robotit, tulityöt, hitsaus, maalaus tai kokoonpano.

SUOJAA JA VIIHTYVYYTTÄ TEOLLISUUTEEN

ProCab on äänieristyssuoja, joka rakennetaan koneen ja laitteiden suojaksi teräspintaisista moduleista. Suoja voidaan rakentaa koneasennuksen yhteydessä tai jälkiasennettuna ja se on helposti siirrettävissä ja muokattavissa tuotantotilan erilaisten vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti. ProCab-teollisuussuojat suojaavat pölyltä, säteilyltä, käryiltä ja sivullisten katseilta. Suoja helpottaa tuotantolaitosten tilasuunnittelua ja parantaa työturvallisuutta. Ulkoasu on mahdollista saada oman brändin ilmeellä.

ÄÄNEN ERISTÄMINEN
ProCabilla saavutetaan tuotantolaitoksen ilmaäänessä 18-20 desibelin pudotus. Ihmiskorva kokee tämän suuruisen melutason laskun neljä kertaa hiljaisempana, joten suojan merkitys on ratkaiseva työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen kannalta.
MITEN ÄÄNTÄ VOI ERISTÄÄ?

Äänen eristys tapahtuu kahdella eri mekanismilla:

  1. Pidetään äänilähteen tuottama ääni melusuojan sisällä sen vahvan seinärakenteen avulla.
  2. Vaimennetaan äänilähteen tuottamaa ääntä ennen kuin se etenee äänieristeen läpi.
 
 
MITEN PROCAB TOIMII?
Melusuoja on kehitetty PRP:n ja akustiikka-asiantuntija Denis Siposen yhteistyönä. Rakenne toimii kahdella periaatteella: se vaimentaa ääntä ja eristää sitä. Näin saadaan aikaan erinomainen vaimennus, joka avaa uusia mahdollisuuksia tuotantantotilojen suunnittelulle.

Olemme osa Duuri-konsernia. Duuri-konserni muodostuu Duuri Oy:stä ja tämän tytäryhtiöistä Pohjanmaan Rakennuspelti Oy:stä ja Scanmikael Oy:stä sekä kansainvälisisitä tytäryhtiöistä Ruotsissa, Norjassa sekä Venäjällä ja Baltian maissa.

Olemme erikoistuneet rakentamisessa käytettäviin tuotteisiin, joissa materiaaleina ovat teräs, alumiini tai lasi. Toteutamme mm. julkisivuja ja kattoja, kauppakeskuskonsepteja sekä toimivia tilanhallintaratkaisuja toimistoihin, kouluihin, kongressikeskuksiin ja urheiluhalleihin.

PROCAB was last modified: syyskuu 23rd, 2019 by Admin