Koneen suojaksi

Älykäs suoja koneen ympärille

ProCab on innovaatio, jolla voidaan saavuttaa 18-20 desibelin pudotus teollisten tuotantolaitosten äänimaisemasa. Samalla äänieristyssuoja avaa uusia mahdollisuuksia teollisuuslaitosten tilasuunnittelulle.

Käytännössä kyseessä on suoja, joka rakennetaan koneen ja laitteiden ympärille 14 mm paksuisista teräspintaisista älymoduleista. Seinämistä voi rakentaa sen kokoisen ja mallisen suojan kuin koneet ja tilat vaativat.

Materiaalivirtojen mahdollistamiseksi on saatavilla erilaisia ovia ja luukkuja. Suoja voidaan rakentaa koneen ympärille joko koneasennuksen yhteydessä tai jälkiasennettuna. Suoja integroidaan koneeseen niin, että se ei hidasta koneen käyttöä, huoltotöitä tai tuotantotehoa, Asennus on vaivatonta ja suoja on helposti siirrettävissä ja muokattavissa, kun tuotantotiloihin halutaan muutoksia.

Miksi ProCab?

Tavoitteena on parantaa tuottavuutta, joka toteutuu, kun työolosuhteet paranevat ja suojatun koneen lähelle voi vapaasti sijoittaa muita toimintoja. Lisäksi suojattu kone altistuu vähemmän ulkopuolelta tuleville haitoille, kuten pölylle.

Äänieristyssuoja_1_web
Koneen suojaksi was last modified: kesäkuu 26th, 2019 by Admin